Confirmarea locului

Confirmarea locului

 

Program predare documente la  Comisie /Secretariat facultate: Luni – Vineri, interval orar 9,00-15,00

Documentele pot fi transmise și prin curierat rapid cu confirmare de primire.


Confirmarea locului obținut se face în două etape:

  • ETAPA I: după afișarea primelor liste cu distribuirea candidaților pe specializări
    • Dacă ai fost admis la BUGET, trebuie să-ti confirmi locul în platforma de admitere completând și semânând contractul de studii. După confirmarea locului în platformă, te prezinți la Comisia de admitere cu toate actele încărcate la înscriere + contractul de studii universitare, în 2 exemplare semnate în original. NU uita să aduci și 2 poze 3×4 cm (vezi Regulamentul de admitere/secțiunea confirmarea locului).
    • Dacă ai fost admis la TAXĂ, trebuie să completezi  Contractul de studii, să-l semnezi, să achiți prima rata din taxa de școlarizare 625 lei. Totul se face în platforma admiterii.
  • Candidații care nu confirmă locul, îl pierd!

ETAPA II: după redistribuirea locurilor neconfirmate în prima etapă

Depunere documentelor originale la Comisia de admitere, ale tuturor candidaţilor declaraţi admişi până cel mai târziu la data de 27 iulie 2022, ora 15,00. Candidații admiși la taxă trebuie să achite și prima rată din taxa de școlarizare.

  • În procesul de redistribuire pentru locurile bugetate, intră doar candidații care au confirmat locul la taxă în prima etapă.
  • Candidații aflați pe lista de taxa/așteptare, dacă doresc să intre în procesul de glisare trebuie să bifeze redistribuire.

În cazul în care după ETAPA I a confirmărilor ai glisat de pe un loc cu taxă pe un loc bugetat, prima rata din taxa de școlarizare plătită la confirmarea locului, va fi recuperată în întregime după începerea anului universitar.


Pentru orice alte detalii, vă puteti adresa electronic la adresa: enviro@ubbcluj.ro sau telefonic la numărul 0264 307030.