Compania de Transport Public Cluj Napoca eliberează abonamente de transport pentru studenți

Compania de Transport Public Cluj Napoca eliberează abonamente de transport pentru studenți

În atenția studenților, masteranzilor și doctoranzilor din Cluj Napoca
Va informam ca in urma semnarii Conventi ilor cu Universi tatile din Cluj Napoca * , Compania de Transport Public Cluj Napoca eliberează abonamente de transport gratuite si cu reducere pentru studenții, masteranzii și doctoranzii inscrisi in anul universitar 2021 –  2022 .

Abonamentele gratuite si cu reducere se încarcă pe cardul contactless la unul din Punctele de Ticketing. Prima incarcare din fiecare nou an universitar trebuie facuta la un Centru de vanzare carduri, pentru verificarea documentelor solicitate. Abonamentele se pot prelungi ulterior si la Automatele din statii, doar inainte de expirare.

Pentru încărcarea abonamentelor gratuite si cu reducere sunt necesare:
– Cartea de identitate;
– Carnetul vizat pe anul universitar 2021 2022 sau o adeverinta emisa de universitate care atesta calitatea de student, forma de invatamant (cu frecventa, buget sau cu taxa) si anul de studiu;
– unul din cardurile nebancare StudCard, ISIC Student, Euro <26Student, OMNIPASS, A Card/A Kártya si City Card ( numai pentru punctele 1, 3 ,4 , 5 5 ,6 )
– Pentru studentii de la punctul 4 este necesara o Copie după certificatul de deces al parintelui sau adeverinta care atesta plasamentul;

Detalii……..