Circular Economy Hackathon

Circular Economy Hackathon

11/06/2021 - 12/06/2021

Facultatea de Știința și Ingineria Mediului invită studenții nivel licență, master, doctorat, post-doctorat şi proaspăt absolvenţii, la evenimentul Circular Economy Hackathon, organizat în colaborare cu Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară şi Mediu “Ernest Lupan” și Agenția de Dezvoltare Regională Centru, să-și exprime ideile inovatoare cu privire la provocările și problemele actuale ale așezărilor urbane, pe care acestea trebuie să le ia în considerare atunci când încep tranziția către un sistem mai circular. De asemenea, invită cadrele didactice implicate în tematica economiei circulare, să devină mentori ai studenţilor în cadrul evenimentului.

Circular Econonomy Hackathon va avea loc în zilele de 11 și 12 iunie 2021, online, și își propune să dea naștere unor proiecte inovatoare și să extindă cunoștințele și cultura economiei circulare. Participanții vor avea ocazia să-și pună în practică cunoștințele și pasiunea pentru economia circulară, dar și să aplice principiile acesteia pentru a reproiecta contextul urban, lucrând la provocări predefinite. Ideile participanților vor fi premiate pe baza gradului lor de circularitate, a inovaței, relevanței și impactului lor.

Înscrierile sunt disponibile accesând următoarele link-uri: http://shorturl.at/eDRVW (pentru participanți) și  http://shorturl.at/cdvHZ (pentru mentori).

Mai multe informații despre eveniment pot fi găsite pe site-ul proiectului https://circularhackathon.ircem.ro.