În atenția candidaților admiși la studii CONFIRMAREA LOCULUI OBȚINUT

În atenția candidaților admiși la studii CONFIRMAREA LOCULUI OBȚINUT

În atenția candidaților admiși la studii CONFIRMAREA LOCULUI OBȚINUT

Confirmarea locului obținut se face în două etape:

ETAPA I: după afișarea primelor liste cu distribuirea candidaților pe specializări;

Dacă ai fost admis la BUGET,   trebuie să-ti confirmi locul în platforma de admitere completând  și semânând contractul de studii, iar apoi te prezinți la Comisia de admitere  cu toate actele (folosite la înscriere + contractul de studii) în original. Documentele pot fi transmise si prin curierat rapid cu confirmare de primire la adresa strada FÂNTÂNELE Nr. 30, Faculatea de Știința și Ingineria Mediului, Cluj Napoca.

NU uita să aduci și 2 poze 3×4 cm (vezi  Regulamentul de admitere/sectiunea confirmarea locului).

Dacă ai fost admis la TAXĂ, trebuie să completezi  Contractul de studii, să-l semnezi, să achiți prima rata din taxa de scolarizare 625 lei. Totul se face în platforma admiterii.

Program confirmări:

  • 20-23 iulie 202, interval orar 9,00-15,00
  • 24 iulie 2021, interval orar  9,00-12,00.

Candidații care nu confirmă locul, îl pierd!

ETAPA II: după redistribuirea locurilor neconfirmate în prima etapă.

Depunere documentelor  originale la Comisia de admitere, ale tuturor candidaţilor declaraţi admişi până cel mai tarziu la data de 28 iulie 2021, ora 14,00. Candidații admiși la taxă trebuie sa achite si prima rată din taxa de scolarizare.

În procesul de redistribuire  pentru locurile bugetate, intră doar candidatii care au confirmat locul la taxa în prima etapă.

Candidatii aflați pe lista de asteptare, dacă doresc să intre în procesul de glisare trebuie să bifeze redistribuire pe platforma admiterii.

În cazul în care după ETAPA I a confirmărilor ai glisat de pe un loc cu taxă pe un loc bugetat,  prima rata din taxa de scolarizare plătită la confirmarea locului , va fi recuperată în intregime după începerea anului universitar.