Science on Stage România – o provocare pentru performanță în educația STEM!

Science on Stage România – o provocare pentru performanță în educația STEM!

Science on Stage Europa reprezintă cea mai mare rețea din Europa dedicată profesorilor din domeniile STEM pentru schimbul de bune practici,  împărtășirea reciprocă a inițiativelor, ideilor, conceptelor de predare și a experiențelor legată de știință. Fondată în 2000, rețeaua, care ajunge la 100.000 de profesori conectați prin numeroase oportunități, inspiră și sprijină profesorii în dezvoltarea lor profesională și îmbunătățirea calității predării în știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM). 

De curând România a revenit pe harta Science on Stage Europa iar profesorii români vor avea șansa de a adera la inițiative educaționale STEM, naționale și internaționale. Acest demers va contribui la crearea unei comunități educațională puternice și la creșterea vizibilității și a potențialului României în ceea ce privește educația STEM. 

Prezentarea din programul Nopții Cercetătorilor va familiariza cadrele didactice preuniversitare cu obiective, inițiative și bune practici Science on Stage, prezentându-le totodată și oportunități de implicare a fiecăruia în contextul Science on Stage România.