VORBIM DESPRE MEDIU!

VORBIM DESPRE MEDIU!

01/04/2021 - 27/05/2021

Serie de prezentări interactive și discuții incitante despre tematici specifice MEDIULUI și protecției acestuia.

Ești elev în clasa a XII-a sau profesor/diriginte la clasa a XII-a?

Dacă răspunsul este DA, tot ceea ce trebuie să faci pentru a ni te alătura și a participa la discuțiile despre MEDIU este:

  1. Să alegi din tematicile propuse pe cea/cele care îți suscită interesul și despre care dorești să afli lucruri interesante;
  2. Să accesezi google form-ul atașat și să te înscrii pentru participarea online; înscrierea se face fie personal, fie prin intermediul profesorilor/diriginților care pot înscrie o clasă/grupă; cu o zi înainte de întâlnire vei primi prin e-mailului tău, respectiv prin intermediul profesorului/dirigintelui care a înscris clasa/grupa, credențialele de acces la întâlnire;
  3. Să participi, să fii activ și astfel să poți fi recompensat cu o vizită la Facultatea de Știința și Ingineria Mediului din cadrul Universității Babeș-Bolyai și, în funcție de interes, cu posibilitatea de participare alături de cadre didactice/cercetători/studenți ai facultății, la un studiu/cercetare pe tematica aleasă.
  4. Să urmărești site-ul (ubbcluj.ro) și paginile de Facebook (@facultateadestiinta.mediului), respectiv Instagram (enviro.fsim) ale Facultății de Știința și Ingineria Mediului pentru alte anunțuri privind întâlnirile.

TEMATICA ȘI PROGRAMUL PREZENTĂRILOR – LIMBA ROMÂNĂ

TEMATICA  ȘI PROGRAMUL PREZENTĂRILOR – LIMBA MAGHIARĂ

Pentru orice alte detalii, nu ezitați să ne contactați!
Conf. dr. Nicoleta BRIȘAN: nicoleta.brisan@ubbcluj.ro

Linkuri utile:
Pagina web FSIM: enviro.ubbcluj.ro
Facebook FSIM: facebook.com/facultateadestiinta.mediului
Instagram FSIM: instagram.com/enviro.fsim